IT

IT Latest News

netokracija.rs

Kako do bespovratnih grantova za domaće startape?

Gosti 167. epizode Office Talks podkasta bili su predstavnici startapa Smartsy i Reputeo koji su nam govorili o razvoju poslovanja, finansiranju startapa i podršci koju su dobili kroz Startech program u organizaciji Naleda i pod finansijskom podrškom kompanije Philip Morris.

neuralab.net

Nominis podcast – episode 067: Open source VS custom webshop

We decided to give you a slightly different format of Nominis, with two guests instead of two hosts. The topic discussed was which platform to choose when starting the development or redesign of a webshop. We invited representatives from two, figuratively speaking, opposing camps for this occasion – our own Krešimir Končić as a representative of open-source platforms and Ernest Antolović from Shipshape agency as a representative of custom solutions.

netokracija.rs

Dostupan je prvi vodič o intelektualnoj svojini za startape iz Srbije

Startapima u Srbiji dostupan je prvi Vodič o intelektualnoj svojini za startape ‘Preduzetničke ideje’ koji im donosi neophodne smernice kako mogu koristiti sistem zaštite intelektualne svojine da bi sačuvali konkurentnost i razumeli rizike koji mogu nastati kao posledica zanemarivanja njenog značaja u poslovanju.

netokracija.rs

YouTube menja algoritam – o čemu je reč?

U novoj epizodi Office Talks podkasta razgovarali smo o promenama koje dolaze na YouTube, a koje se tiču uticaja Ad blokera na konzumaciju sadržaja, kao i na promene algoritma na ovom video servisu koji bi mogao da utiče i na korisnike i na kreatore.